En kyllä käsittänyt aluksi mikä ihme Big Brother ohjelmassa ihmisiä kiinnostaa.

Siellähän vain sikaillaan tapellaan, juonitellaan,ollaan alasti ihan vain että pääsisi jatkoon. Sitä en kerta kaikkiaan suostu katsomaan vapaaehtoisesti.

Sitä kutsutaan tosi- teeveeksi. Valitettavasti.

Miksi ihmeessä ihmiset haluavat katsoa tällaista?

Arvelisin suunnilleen näin:

Uimakopin seinissähän oli ennen reikiä joista oli kiva seurailla luvatta alastomia, ja se oli jännittävää , koska se oli kiellettyä. Syystäkin.

Monissa paikoissa humalaista katsotaan paheksuen, koska hän herättää käytöksellään harmia muille. No niin tekee.

Ja jos julkisella paikalla on alasti, tai pettää jotakuta parisuhteessa, niin se on alhaista, niinkuin onkin, ja jos uhkailee jotakuta niin se on ehdottomasti henkistä väkivaltaa. Niinkuin onkin.

 Taitaa olla niin, että tämä ns. BB onkin luvallista tirkistelyä, mikä muka onkin ihan ok, kun sitä kerran teeveestä tulee. Ei taida olla. Ei varmasti ole.

Mielestäni, on aika epämoraalista ja vähintäänkin arvelluttavaa pitää tällaista ohjelmaa tai toimintaa missään arvossa, varsinkin kun ohjelma on suunnattu nuorille.

Meidän aikuisten ihmisten esimerkit antavat valtavan suuren psykologisen viestin siitä, miten elämässä pitäisi toimia.

En sano että seksi tai alastomuus on pahasta aikuisilla ihmisillä, terveellä tavalla toteutettuna, ja vahingoittamatta muita. En varmasti. En myöskään haluaisi rohkaista ketään olemaan inhimillisten tunteittensa ulkopuolella.

Tässä BBssä vaan sattuu olemaan niin, että tässä ohjelmassa, varmaankin nuorten yhdessä ykkössuosikissa sattuu olemaan niin rajua sisältöä, että olisi parempi lopettaa moisen esimerkin näyttö.

Enkä ole vielä tavannut ihmistä joka olisi tyyyväinen elämäänsä sillä, että pettää, uhkailee, riehuu alasti julkisesti, ja sikailee itsensä turmiokuntoon.

En myöskään usko että ulkoisilla avuilla saavutetaan minkäänlaista sisäistä tasapainoa.

Tätäkö esimerkkiä haluamme rohkaista elämän ohjeeksi? Ai niiin , sillähän saa rahaa, no nyt se selvisi..sehän onkin kaikki kaikessa..

 

tompson