On oikein huvittavaaa seurata tätä nykyistä vaalirahakohua. Ensin kielletään ettei juuri mitään yhteyksiä ole olemassakaan Nova Groupiin, sen jälkeen kun sitten pala palalta paljastutaan, niin on pakko myöntää, että tulihan niitä rahoja otettua aika tavallakin vastaan. Ja toisaalta sanotaan, että ei me kyllä mitään rahoja takaisin anneta!

No, sepä kertookin aika lailla nykypoliitikkojen korruptuneisuudesta.

Herranjumala, ensin tehdään sen luokan rikoksia, että normaali kansalainen olisi jo linnassa. Mutta ei nämä kaverit, he vain selittävät että en oikein tiedä, en muista, juu,joo, en nyt oikein muista tarkkaan.

Suomessa ollaan mielestäni aivan liian sinisilmäisiä, kun näitä meidän palvelijoitamme ei kertakaikkiaan saada mihinkään vastuuseen.

Monissa maisssa olisi jo heivattu koko porukka vähintään roviolle, tai muuten pidetty mielenosoituksia, ja mielenilmaisuja.

Mutta meillä suomessa taitaa olla niin, että ei täällä oikein tohdita sellaiseen alkaa,ennenkuin todetaan lopullisesti hermostuneina: Pe%%%/le! Nyt kiväärit käteen ja koko porukka nahkurin orsille!!!!

Pitääkö aina sitten käydä näin?

Uskoakseni tämä on vähän tätä Suomalaisen ihmisen perusluonnetta kuvaava juttu.

Täällä ei oikein asioista puhuta, ennenkuin on pakko, ja siinä vaiheesssa ollaankin jo kadotettu suhteelisuustaju, ja tehdään mitä vaan, koska ollaan tarpeeksi vaan odotettu, että sulake palaa, ja palaahan se lopulta.

Ehkäpä asiaoista olisi parempi puhua ajoissa ja oikeilla nimillä???

t: tompson